Settepoteter
fra NORGRO
- grunnlaget for et godt resultat
Skip Navigation Links

Bestillingsinformasjon

Publisert:   11/17/2022      av   Ole Morten Nyberg
NORGRO AS selger og leverer settepotet til hele landet. Du kan enten bestille ved kontakt med en av være fagkonsulenter eller elektronisk.

Resultater fra vekstkontroll og vintertest av årets settepotetpartier er tilgjengelig på nettsiden vår, så ta en kikk på disse før du gjør din bestilling.


Vi ønsker å holde kontakt med deg som kunde hos oss. Det er derfor viktig at du kontrollerer at vi har riktig kontaktinformasjon om deg.

NORGRO AS er opptatt av å levere settepoteter til riktig tid. Vi ber derfor om at ønsket leveringstid oppgis ved bestilling. Av hensyn til logistikkmessige forhold må vi gjøre tilpasninger i forhold til ønske om leveringstidspunkt. Settepotetene bør ikke være ønsket levert vesentlig tidligere enn nødvendig, da lang tid mellom sortering og setting tærer på kvaliteten. Potetknollen er en levende plantedel som bevarer sin kvalitet best ved minst mulig håndtering og kortest mulig tid fra håndtering til setting, noe som er viktig å tenke på i forbindelse med bestilling. Det er fullt mulig å dele opp bestillingen av en sort i to leveringer. Settepoteter levert fra NORGRO AS blir sortert, emballert og lastet opp direkte fra den enkelte gård hvor de blir dyrket.

Settepotetene blir levert i flere typer emballasje, og dette gjenspeiler seg i ulik pris.

Levering i 800 kilos storsekk er standard emballasje.